A.M Rengøring

Søger du et rengøringsfirma, der kan sit kram? Så kan vi hjælpe dig.

Ikke alle elsker at gøre rent. Men heldigvis elsker vi det hos A.M. Rengøring og kan klare det for dig, så du kan slippe for besværet. Mangler du et effektivt og grundigt rengøringsfirma til dit erhverv, med priser alle kan være med på? Så kan du få mere viden om os her.


Vi kan klare forskellige rengøringsopgaver

Der findes mange andre rengøringsfirmaer derude. Men hos A.M. Rengøring skiller vi os ud, fordi vi brænder for vores fag. Vi tilbyder grundig og effektiv rengøring til attraktive priser og kan klare flere forskellige slags rengøringsopgaver for både privatpersoner og erhvervskunder. 

Blandt andet tilbyder vi følgende tjenester:

  • Støvsugning
  • Vask af gulve
  • Trappevask
  • Håndværkerrengøring
  • Kontorrengøring 


Vi er mødestabile og overholder vores aftaler

Mødestabilitet er et andet punkt, hvor vi skiller os ud fra andre rengøringsfirmaer. Vi har kunden i centrum i vores tilgang til alle vores arbejdsopgaver, og vi holder, hvad vi lover. Du kan derfor altid stole på, at vi leverer det, vi aftaler med dig.

Vi tilbyder kvalitetsarbejde til spiselige priser men er også fleksible, hvis du ændrer dine behov.

 

Kontakt os og få et godt tilbud på rengøring til dit erhverv

Hos A.M. Rengøring har vi hovedsæde i Fredericia, men vi kører gerne til Vejle, Kolding, Horsens, Odense eller byerne i mellem. Søger du et kompetent rengøringsfirma til dit erhverv i Trekantsområdet, kan du kontakte os og få et godt tilbud.

 

Har du spørgsmål til vores ydelser eller andre henvendelser? Så er du også velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.

A.M Rengøring

0 anbefalinger

0 anbefalinger

Anbefal os her